Verslag NAH-connect Biljartcentrum BC Raalte 90

Vrijdag 28 juni ’24 kwamen er ca. 10 deelnemers van het begeleidingscentrum MO Raalte van InteraktContour naar BC Raalte 90 om in de ochtend kennis te maken met het biljarten.

InteraktContour is een stichting die ondersteuning biedt aan mensen met een Niet-Aangeboren Hersenbeschadiging (NAH). Deze hersenbeschadiging kan ontstaan door een beroerte, ongeluk of een ziekte. MO Raalte ondersteunt inwoners van de gemeente Raalte door individuele begeleiding thuis te bieden of door sociale contacten te hebben op het begeleidingscentrum.

Om 10 uur werd de groep welkom geheten door voorzitter Willem Spijker, secretaris Theo Icking en bestuurslid Eddy van de Berg waarin kort werd verteld over de vereniging. Dit alles onder het genot van een kopje thee of koffie!

Al gauw zocht iedereen een biljart-partner, een tafel en een keu op en ging aan de slag. Voor sommige deelnemers was biljarten helemaal nieuw en kregen tips van de mensen van het biljartcentrum. Andere deelnemers gingen lekker hun eigen gang en speelden een partijtje tegen elkaar.

De ochtend vloog voorbij en om 12 uur was iedereen toch wel wat vermoeid, maar zeer voldaan. Alle deelnemers hebben een fantastisch leuke ochtend beleefd, waarbij sociale interactie, beweging en plezier hand in hand gingen.

Namens alle deelnemers (en begeleiders) die mee hebben gedaan, ontzettend bedankt voor de leuke en leerzame biljart-ochtend!!!