Biljart shop

Voor het spelen van de mooie biljartsport heb je naast een goed biljart natuurlijk ook een goede keu nodig. Deze keuen worden op veel plekken in het land door gespecialiseerde winkels verkocht.

U hoeft als lid van BC Raalte 90 natuurlijk niet naar een van deze speciaalzaken te rijden, tenslotte hebben we in ons biljartcentrum onze eigen 'biljartwinkel'.

In deze winkel heeft u keuze uit een aantal keu's, welke allemaal rechtstreeks uit de fabriek van Wilhelmina te Amsterdam komen. Mocht uw keuze er niet tussen staan, dan kan deze altijd besteld worden.

Naast keuen kunt u hier ook andere biljartbenodigdheden kopen, zoals krijt, pomerans, botjes (die witte ronding waar de pomerans aan zit), lijm en foedralen. Voor de prijs hoeft u het niet te laten, aangezien deze lager liggen dan bij de reguliere detailhandel!

Mocht u iets nodig hebben of gewoon eens informatie willen hebben over de mogelijkheden die de winkel biedt, dan kunt u met onderstaande formulier vrijblijvend contact opnemen met onze materiaalman Wiebe Welgraven.