• Word ook lid
  • Sportiviteit en gezelligheid
  • Voor jong en oud
  • Zowel onderling als in competitie

Nieuws

Uitnodiging Harm Heemstra Trofee 2023

De zomerstop zit er op en de komende weken gaan weer allerlei biljartcompetities van start. Dus het wordt ook weer tijd voor de jaarlijkse onderlinge toernooien. Zoals ieder jaar begint het seizoen met het bandstoottoernooi om de Harm Heemstra Trofee.

Lees meer »

Nieuw: Interne competitie Driebanden

Naast de reguliere seniorencompetitie libre die al jaren bij BC Raalte 90 wordt gespeeld zal er komend jaar ook een interne competitie driebanden plaatsvinden. Tijdens de jaarvergadering is dit idee ter tafel gebracht door Theo Oortwijn en gelukkig hebben voldoende leden zich aangemeld om van start te gaan.

Lees meer »

Individuele ranglijsten KNBB competitie

Op de website van Biljartpoint kun je alle uitslagen en standen van de diverse biljartcompetities volgen. Maar ook alle gemiddeldes van alle biljarters in het district zijn daar te vinden. Dus leek het me leuk om die eens allemaal op een rij te zetten en zo een 'wereldranglijst' van regionale biljarters te maken.

Lees meer »

Opgave Seniorencompetitie 2023-2024

Binnenkort begint het nieuwe biljartseizoen 2023-2024. Ook dit jaar wordt onder leiding van Gerard Kloosterman weer de bekende en vooral gezellige seniorencompetitie georganiseerd. Hierbij wat je moet doen om volgend jaar deel te nemen.

Lees meer »

Frank van Tongeren Nederlands kampioen!

Frank van Tongeren is in Nieuwegein Nederlands kampioen driebanden 1e klasse dagcompetitie 2022-2023 geworden. In Nieuwegein wist hij twee van zijn drie partijen te winnen en daarmee de tegenstanders achter zich te laten.

Lees meer »