• Word ook lid
  • Sportiviteit en gezelligheid
  • Voor jong en oud
  • Zowel onderling als in competitie

Nieuws

Komend weekend: Norbert Slenters in gewestelijke finale

Met twee overwinningen en een nederlaag op dag twee heeft Norbert zich gehandhaafd in de top van het klassement. Opvallend is dat hij zijn beste partij speelde bij het verlies tegen koploper Appie Diseraad. Maar een moyenne van 2,00 (26 in 13) was niet voldoende om het de koploper lastig te maken. Op zondag zijn er nog twee wedstrijdrondes en hier liggen kansen voor Norbert om nog een paar plekken te stijgen.

Lees meer »

Fred Corpeleijn winnaar Henk Valk Trofee 2023

Met twee overwinningen op de laatste speeldag heeft Fred Corpeleijn zich verzekerd van de titel van driebandenkampioen 2023 van BC Raalte 90. Daarmee is hij de eerste die tegelijkertijd de houder is van de Harm Heemstra Trofee (bandstoten) en de Henk Valk Trofee (driebanden).

Lees meer »

Nieuw: Biljart Kanaal

De website van BC Raalte staat vol met informatie over de activiteiten die plaatsvinden binnen onze vereniging. Veel van de leden zijn misschien ook in wat bredere zin geïnteresseerd in achtergronden van het biljarten of de biljartsport specifiek. Daarom is er een nieuwe pagina toegevoegd aan de website: Biljart Kanaal.

Lees meer »

Vrijwilligers in de spotlights: De Schoonmaakploeg

Zoals iedere vereniging is ook BC Raalte 90 heel erg blij met alle vrijwilligers die het mogelijk maken dat iedereen zijn hobby kan uitvoeren.  Zo geldt dat ook voor de leden die deel uitmaken van de schoonmaakploeg. En die willen we hierbij even in de spotlights plaatsen.

Lees meer »

Jan Slinkman verdiende clubkampioen libre

Jan Slinkman heeft voor de tweede keer in zijn carrière beslag weten te leggen op de Jan Verhoef Trofee. Met een tweetal klinkende overwinningen en een toernooigemiddelde van 2,80, liet hij het hele veld finalisten achter zich.

Lees meer »

Volop spanning in finale JVT 22-23

De spanning in strijd om het clubkampioenschap libre is op de zaterdag tot een hoogtepunt gestegen. De koplopers wisselden elkaar af en geen van de deelnemers wist er in te slagen om de volle 100% score te behouden.

Lees meer »


Twitter KNBB