Nieuws

Update PK's - Robert Tutert districtskampioen

De PK's van het huidige seizoen zijn bijna afgelopen. Een van de laatste toernooien is het driebanden klein 1e klas in de dagcompetitie. Het aantal inschrijvingen was in deze klasse zo beperkt dat er direct een districtsfinale werd gespeeld. In deze finale kwamen ook nog eens twee van de drie deelnemers uit namens onze vereniging: Frank van Tongeren en Robert Tutert. 

Lees meer »

Algemene Ledenvergadering 2024 goed bezocht

De algemene ledenvergadering van onze vereniging is ook deze keer weer goed bezocht. Het bestuur mocht in hotel De Zwaan zo'n 60 leden verwelkomen. Het was een avond waar een terugblik op het afgelopen jaar samen kwam met allerlei zaken en vragen die vanuit de leden werden ingebracht. 

Lees meer »

Zinderende ontknoping Seniorencompetitie Libre: Twee teams kampioen

Na een werkelijk zinderende slotronde zijn er dit jaar twee teams precies gelijk geëindigd in de Seniorencompetitie Libre. De laatste speelronde begon met nog drie kanshebbers op de titel. Team 1 (Herman Booijink, Johan Bomhof, Jan van Hittersum en Joop Cardol), Team 2 (Theo Oortwijn, Ben Vloedgraven, Harry Paauw en Tonny Nijboer) en Team 13 (Jan Meijer, Willem Spijker, Piet Pont en Chris van der Woude). 

Lees meer »

Eerste kampioen Interne competitie Driebanden bekend

Zonder zelf te hoeven spelen is Team 1 de eerste kampioen van de Interne competitie driebanden geworden. Het team, bestaande uit Cor Gerritsen, Willem Spijker en Jan Broomans wist uiteindelijk drie punten meer te behalen dan de nummer twee. Hiermee bekroonden ze een constant seizoen, waarbij ze al snel de eerste plaats wisten te veroveren en deze dus tot het eind vast konden houden.

Lees meer »

Foto's Finale Henk Valk Trofee

Op de finaledag van de Henk Valk Trofee heeft Luck Haerlman een groot aantal foto's van de deelnemers en van de biljartzaal gemaakt. Zijn ervaring als hobbyfotograaf hebben geleid tot een mooie selectie van schitterende foto's.

Lees meer »

Hans Bril winnaar Henk Valk Trofee 2024

In een spannende finale tegen Dennis Veneman heeft Hans Bril beslag weten te leggen op de Henk Valk Trofee 2024. Hiermee mag hij zich een jaar lang driebandenkampioen van BC Raalte 90 noemen. Het was niet de eerste keer dat Hans deze titel voor zich wist op te eisen. In de jaren 2000, 2003 en 2005 was hij ook al winnaar.

Lees meer »

Henk Elbers wint de Jan Verhoef Trofee 2024

In een goed gevulde biljartzaal heeft Henk Elbers beslag weten te leggen op de Jan Verhoef Trofee 2024 en mag hij zich het komend jaar clubkampioen libre noemen. Met vijf overwinningen en twee nederlagen is Henk de terechte winnaar van het grootste onderlinge kampioenschap van onze vereniging.

Lees meer »