Driebanden team uitgeschakeld voor titel

Door het behalen van de tweede plaats in reguliere competitie mocht het driebanden team van onze vereniging proberen zich te plaatsen voor de kampioenspoule van het gewest Noord Oost Nederland. Helaas zijn ze afgelopen zaterdag gestrand in de tussenronde.

In Doesburg werd gespeeld tegen BV Martin de Harmonie uit Didam en BV Het Kroegje uit Almelo. Hans Boxebeld mocht als eerste aantreden, maar leverde helaas net nu zijn slechtste partij van het jaar af. Na ook een verliespartij van Hans Slager was het Robert Tutert die met twee winstpartijen de hoop weer deed opleven. Een zeer knappe prestatie vooral gezien zijn verhoging naar 33 te maken caramboles!

Eddie van den Berg liet in de daaropvolgende partij wederom zien 'in de lift omhoog' te zitten, maar moest toch een nederlaag slikken. In de laatste partij had Hans Boxebeld  wat recht te zetten. Hoewel hij door flink wat aanpassingen in zijn spel een stuk beter voor de dag kwam dan aan het begin kwam hij toch net één carambole te kort om twee punten voor BC Raalte 90 te pakken. Uiteindelijk waren de vier behaalde punten niet voldoende om door te mogen naar de volgende ronde op weg naar de Nederlandse titel.

Het team wil Willem Wuarbanaran en Frank van Tongeren bedanken voor hun zeer gewaardeerde support.

Een lang en succesvol debuutseizoen kwam zo ten einde. Achteraf bezien naar volle tevredenheid.