Aanvulling op aanmelden Jan Verhoef Trofee

Beste biljartvriend/vriendin, je hebt nog een paar dagen om je op te geven voor de Jan Verhoef Trofee.

Gewoontegetrouw speel je in een poule van 4, dus je hebt 3 tegenstanders waartegen je 2 wedstrijden speelt. Het is al heel lang traditie om deze 2 partijen in één sessie te spelen. Dat doen we al zo’n dertig jaar... MAAR DAT KAN OOK ANDERS. Want in deze dertig jaar zijn we allemaal dertig jaar ouder geworden met de daarbij behorende ouderdomskwaaltjes. De een heeft daar meer last van dan de ander en bij de meesten van ons is dit niet zichtbaar.

Er bereiken ons signalen dat een aantal er vanaf ziet zich op te geven omdat ze het niet prettig vinden in de voorronden steeds twee partijen achter elkaar te moeten spelen. Jammer is, dat deze leden denken dat de tegenstander er geen begrip voor zal hebben als zij de partijen een voor een willen spelen. Het is toch juist de bedoeling dat iedere deelnemer plezier beleeft aan het biljarten en zich daarbij op zijn gemak voelt! Daar zal niemand bezwaar tegen maken.

Misschien kunnen we met dit berichtje een aantal leden alsnog overhalen om zich op te geven voor de 'Jan Verhoef', hét meest populaire toernooi van onze vereniging. Het is in 1991 opgezet als een kennismakingstoernooi en die doelstelling geldt nog steeds.

Doe mee en geef je snel op (uiterlijk 11 nov) bij Frans de Haan: fhaan1948@kpnmail.nl

Met sportieve groet,
Frans en Harm .