Mooie derde plaats voor Norbert Slenters

In de gewestelijke finale bandstoten klein 2e klasse heeft ons lid Norbert Slenters een mooie prestatie op het biljart neergelegd. Na een intensief weekend wist hij beslag te leggen op een podiumplaats.

De eerste partij van de slotdag sloot hij winnend af, mede dankzij een hooste serie van 11 caramboles. Door een verliespartij van de koploper ging Norbert als een van de kanshebbers de laatste speelronde in. Helaas kwam hij net twee caramboles te kort in de laatste partij. Hierdoor eindigde Norbert met 8 punten, en een moyenne van 1,416, op de derde plaats.

Eindstand

Update na tweede speelavond

Met twee overwinningen en een nederlaag op dag twee heeft Norbert zich gehandhaafd in de top van het klassement. Opvallend is dat hij zijn beste partij speelde bij het verlies tegen koploper Appie Diseraad. Maar een moyenne van 2,00 (26 in 13) was niet voldoende om het de koploper lastig te maken. Op zondag zijn er nog twee wedstrijdrondes en hier liggen kansen voor Norbert om nog een paar plekken te stijgen.

Verslag na eerste speelavond

Na twee wedstrijden bezet Norbert de vierde plaats in deze finale. Na een verliespartij in 20 beurten in de eerset ronde, wist hij zich in de tweede ronde goed te herstellen en pakte hij met 4o caramboles in 23 beurten de winst te pakken.


Eerder heb je op deze site een uitgebreid verslag kunnen lezen over de ervaringen van Norbert Slenters in de persoonlijke kampioenschappen (pk's) dit seizoen. Dit weekend is het zover dat hij in de gewestelijke finale bandstoten klein 2e klasse mag aantreden.

De finalewedstrijden worden verdeeld over drie dagen gespeeld op de Slotermeer Camping in Etten (Gld). We wensen Norbert veel succes en hopen dat we na het weekend dit jaar weer een gewestelijk kampioen in onze vereniging hebben.

Met informatie over de finale vind je op de website van KNBB district Doetinchem & omstreken. De resultaten van de partijen van Norbert zijn zelfs live te volgen via de livescore site van de KNBB.

De tegenstanders van Norbert:

Nummer Speler Vereniging Moyenne Caramboles
1 Ben Wolsink Biljartvereniging De Peppel 1,664 40
2 Rommie Oosten Eerste Glanerbrugse BV 1,507 40
3 Appie Diseraad Voorster Biljart Club 1,483 40
4 Norbert Slenters Biljartcentrum Raalte 90 1,448 40
5 Han Bruggink BV de Veemarkt 1,408 40
6 Arnold ten Oever Biljartvereniging De Haven 1,373 40
7 Hessel Sietsma D.L.S. 1,333 40
8 Bennie Koenderink Biljartclub De Wieke 1,270 40