Seniorencompetitie in volle gang

Naast de spelers die voor BC Raalte 90 in de bondscompetitie uitkomen is er ook nog een grote groep enthousiaste biljarters die meedoet aan de interne seniorencompetitie.

In totaal 65 actieve biljarters, verdeeld over 16 teams, spelen in de loop van het jaar een hele competitie om uit te maken wie zich kampioen mag noemen. Hoewel er natuurlijk fanatiek wordt gestreden om iedere carambole, staat gezelligheid voorop op de maandag- en woensdagochtend.

De competitie 2022-2023 is inmiddels 13 speelrondes onderweg. In de stand na 12 speelrondes staat team 13 bovenaan. De spelers van dit team zijn Jan Meijer, Willem Spijker, Piet Pont en Chris van der Woude. De voorsprong op de achtervolgende teams is echter zeer klein, dus de strijd om de koppositie ligt nog volledig open.

Update: Na de 13e speelronde is de eerste plaats in de stand overgenomen door team 1. Dit team, met de spelers Herman Booijink, Johan Bomhof, Jan van Hittersum en Joop Cardol, heeft 5 punten voorsprong op team 2. 

Dit alles zou natuurlijk niet mogelijk zijn zonder de enorme inzet van competitieleider Gerard Kloosterman, die ook dit jaar de zaakjes weer perfect op orde heeft. De actuele stand is samen met de indeling van de teams en het complete speelschema te vinden op de speciale pagina voor de senioren competitie op deze site.

Wil je meer weten over onze vereniging of ben je zo enthousiast geworden dat je ook lid wilt worden, neem dan contact op via het formulier op deze pagina.